Bestyrelsen

Formand:
Simon von Siebenthal

Driver til dagligt Farendløse Mosteri og er ansat i VKST Field Trials. Dyrker primært ærter i haven. Medlem af Frøsamlerne siden 2014. Foreningens repræsentant i Landbrugsstyrelsens Udvalg for Plantesorter og Udsæd. Simon blev formand for Frøsamlerne i 2019.

formand@froesamlerne.dk 
Farendløsevej 103, 4100 Ringsted
Tlf.: 25 30 82 82

På valg i 2022

Næstformand:
Christina Abildtrup Jørgensen
Underviser på FGU Køge, uddannet produktionsgartner og har  undervist i skolehaveprojektet ‘Haver til Maver’. Har en nyttehave der er fyldt med flerårige planter/urter/træer/buske (permakultur) og selvfølgelig Frøsamlernes grønsager. Brænder også for planter der hjælper bier og insekter. Medlem siden 2015. Medlem af markedsudvalget: Aktiv på markeder.


christina.a.j@froesamlerne.dk

Valgt i 2015. På valg i 2023

Kasserer:
Lea Neuberg

Jeg har været medlemaf Frøsamlerne siden 2010. Jeg syntes det er et meget vigtigt arbejde frøsamlerne laver. Jeg er ikke teoretisk kompetent i forhold til frøsamling, men hvem ved, måske kan jeg komme efter det. Vi har et landbrug i Søndernæs, lige ud til nationalpark Vadehavet, og et byhus i centrum af Ribe. Og så har jeg arvet 1,8 hektar jord, med adgang til Kongeåen, ca 11 km fra vores hus i Ribe. Jeg håber på at at lave noget permakultur og naturterapi. Jeg lever af at undervise - helst i naturen. 

Lea@neuberg.dk

Valgt 2020. På valg 2022

Sekretær:
Mette Sivertsen

Jeg er pensionist og elsker mine haver. Jeg råder over en lille villa have og en kolonihave; men selv på lidt plads kan der være rigtig meget. Jeg er interesseret i permakultur, flerårige urter, frugt, bær, lægeurter, spiselige blomster samt de gamle grøntsager. Jeg er uddannet urteterapeut. Hos mig gælder det ikke om gigant størrelse og kosmetisk vel-look, men om de gavnlige stoffer i planterne. Og de er bedst bevaret i de gamle sorter eller i de "vilde". Medlem af frøsamlerne siden 2015

Metmaria@froesamlerne.dk

Valgt 2021. På valg 2023

Bestyrelsesmedlem:
Signe Grønbæk

signe@froesamlerne.dk

Valgt i 2021. På valg i 2023

Suppleanter: 

 Astrid Steffensen

Gartner og cand.mag., ansat i gartnerafdelingen, Den Gamle By, hvor jeg arbejder med dyrkning, bevaring, formidling og salg af vores grønne kulturarv. Særlige interesser: Potteplanter, stauder, medicinplanter, bevaringssorter mm. Medlem af Frøsamlerne siden 2016. Medlem af foreningens Museumsgruppe. Medlem af NordGens arbejdsgruppe for Ornamentals & Aromatic plants.

astridsteffensen@hotmail.com

Valgt i 2021. På valg i 2022

Arthur Adams

Jeg er nyblomstrende Frøsamler men har arbejdet på forskellige Permakultur-gårde i Europa og jeg har tidligere boet på en blåbær gård i Chile. Til dagligt læser jeg en kombination af spansk studier og økonomi på CBS, bachelorgrad. Jeg har altid haft en interesse for at udforske nye plantearter helt fra min barndom i min forældre's have på Bornholm. Jeg håber med min rolle som suppleant for Frøsamlerne at jeg kan være med til at styrke arbejdet om at skabe diversitet og viden omkring de frø vi dyrker og spiser.

arthuradams807@gmail.com

  Valgt i 2021. På valg i 2022

 

Øvrige:

Kritisk revisor: Grethe Bonde

Revisorsuppleant: Mikael Elke Lund

Bogholder pr. 1. december 2017:
Hanne Thillerup, ansat hos ForeningLet ApS
bogholder@froesamlerne.dk

Alle anmodninger om udbetaling, sendes til Hanne, vedhæftet et bilag og foreningens refusionsskema. Skema for kørselsgodgørelse finder du Her . Se mere under Kontakt

Hjemmesideansvarlige:

Lila Towle: Almindelig vedligeholdelse, nye artikler, døde links, daglige spørgsmål.

Bente: Almindelig vedligeholdelse og udvikling af nyt indhold

Sus Rødgaard: Har adgang til de særlige administrative funktioner.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte frøsamlerne på følgende email-adresse: kontakt@froesamlerne.dk

Du finder mere om medlemskab her 

Indmeldelse - Se knappen "BLIV MEDLEM" herover