Markedsstanden på Køge Torv

Frøsamlere på markeder

I løbet af året er Frøsamlerne til at finde med en stand på markeder, havedage og festivaler rundt omkring i landet. Det er en anledning til at udbrede kendskabet til foreningens arbejde, dele interessen og sælge frø, avlet af medlemmerne.

Find markederne her: Kalender

Standene er bemandet af en tovholder - en frøsamler med markedserfaring - der koordinerer arbejdet, og en eller flere medhjælpere. Medhjælperne behøver ikke at have erfaring - der er altid praktisk arbejde og salg, som selv nye medlemmer kan hjælpe med. Det er samtidig en af de bedste måder, hvorpå man kan lære mere om foreningen! Vi er også altid glade for at møde andre frøsamlere, der har tid til at kigge forbi for at hilse.

Der findes markeds-koordinatorer i næsten alle landsdele og en gruppe medlemmer, der tager det store arbejde bagved kulisserne, såsom den overordnede organisering på både landsplan og i landsdelene, opbevaring af markedsstandsmateriale, indsamle de donerede frø, pakke dem, organisere forsyninger til de enkelte markeder og mere.

Kontakt venligst foreningen hvis du har lyst til at hjælpe - jo flere tovholdere og standpassere, der melder sig, jo flere markeder kan vi tage!

Du kan læse mere om hvad en tovholder eller standpasser i vejledninger på siden "Om at blive tovholder, standpasser eller frødonor på Frøsamlernes stande".

Hvis du har lyst til at deltage enten i baglandsområdet eller ved at være tovholder/standpassere på et eller flere markeder, så kontakt gerne markedsgruppen eller medlems-sekretæern for at få kontaktoplysninger til din nærmeste markeds-koordinator.

Du kan finde en lille liste over arbejdsbeskrivelserne for diverse opgaver i følgende PDF-fil: Arbejdsbeskrivelser

 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte frøsamlerne på følgende email-adresse: kontakt@froesamlerne.dk

Du finder mere om medlemskab her 

Indmeldelse - Se knappen "BLIV MEDLEM" herover