Spillet

Julegaver til frøsamlere

Medlemstilbud fra vores markedskasser: Spil og frøposer
29. november 2020, 21:46

Vi har mange frø og andet godt i vores markedskasser - med desværre ingen julemarkeder i år, hvor vi kan glæde både medlemmer og et bredere publikum med dem! Og hvad skal familie og venner have i gaver i år? De skal da have inspiration til nye haveeventyr!
Så vi har opfundet følgende julegaver til medlemmer (log ind og gå til linksiden):

1) Spillet om Flerårige Grøntsager", udgivet på dansk af Karoline og Tycho på Permakulturhaven Myrrhis. Et kortspil af "Fisk!" typen for alle fra 10-100, med billeder af 65 flerårige planter og oplysninger om deres familier og om hvilke plantedel, man bruger.
Vi tilbyder også et tilvalg til spillet af 3-6 poser frø af flerårige sorter fra vores markedskasser. Vælg mellem Spinatranke, Flerårig bladkål, Sibirisk vinterportulak, Bronzefennikel, Vinterkarse og Ramsløg fra Horsens.

Find flere frø online hos Myrrhis - eller besøge planteskolerne hos Myrrhis på Djursland eller Naturplanteskolen i Hedehusene og købe flerårige planter i sæson. 

2).Gavepakker med 3 frøposer i hver - du kan vælge op til fire pakker blandt disse:

  • Tre farverige tomater: En bøftomat, en salattomat og en "sjov i form eller farve" - efter vores valg.
  • Tre farverige tomater til den, der ikke har drivhus: Vi vælger 3 salat- eller cherrytomater, ingen bøf (de klarer sig bedst i drivhus).
  • Drivhuspakke med agurk: Agurk 'Suyo Long'(FS0747), Sød peber, Salattomat 'Casady's Sunrise (FS 0887)
  • Drivhuspakke med peberfrugt: En bøftomat, en salattomat og en peber (sød el. mildt krydret)
  • Salatgrønt 'potpourri': Sareptasennep Green in Snow' (FS 0055), Kruset katost (FS 0936), Forårs/efterårssalat 'Baquieu' (FS 0564)
  • Sommerblomster: 2 Tagetes 'Ildkongen' (FS 0318), 1 'Hohøj valmue' (FS 0523)

3) Et års gavemedlemskab af foreningen Frøsamlerne

Når du har købt gavemedlemskabet, får du et "gavekort" med lidt om foreningen og en velkomstmail, som du kan give til modtageren. Som tilkøb (kun porto) til gavemedlemskabet kan du få hæftet "Frøavl".

(log ind og gå til linksiden)

Og 4) Et gør-det-selv projekt: Hvad med et vaskbart 3-lags mundbind i dit valg af farve med Frøsamler-logo - til ca. prisen på 50 éngangs mundbind? De kan designes og købes hos Vistaprint.dk. Kontakt foreningen for vores logo i stor opløsning.