HAVEFRØ & HAVEHØST


Tid og dato:
Søndag 1. september 2019, kl. 10:25 til 16:30
Adresse:
Birkegårdens Haver, Tågerupvej 4
4291 Ruds Vedby

Frøsamlerne kommer til Permakultur Haven i Birkegårdens Haver (Vestsjælland)

PROGRAM FOR DAGEN:

10.25 Vi mødes ved halmhuset i Permakultur Haven.
10.30 - 11.30 RUNDVISNING
Rundvisning i haven. Mette Brodersen fra Permakultur Danmarks bestyrelse, som til daglig er gartner i Birkegårdens Haver, viser rundt og fortæller om dyrkning efter permakultur principper i praksis. Tips til mindre ukrudt, frodig jord og et rigt dyreliv i haven. Klimakartofler og venskabs planter.

11.45 - 12.45 FÆLLES FROKOST
vi spiser vores medbragte madpakker i haven eller i halmhuset. Spiser og snakker. Har du glemt madpakken, har du mulighed for at købe lækker mad i caféen.

12.45 - 13.30 FRØ-POPUPS
Frøbytte og salg af Frøsamlernes historiske grønsagsfrø. Husk egne frø til at bytte med, hvis du har.

13.30 - 16.00 FOREDRAG
Christina Abildtrup Jørgensen fra Frøsamlernes bestyrelse holder foredrag om Frøsamlernes vigtige arbejde med at bevare gamle frøsorter, og laver en introduktion til hvordan man starter med at samle sine egne frø.

16.00 SELVPLUK
Køb de friske grønsager du selv plukker. Tag din egen kurv med til grønsager, vi samles ved halmhuset og får at vide hvad vi må plukke.

16.15 TANG
Skal du bruge tang til dit kommende kartoffelbed, aspargesbed eller kålbed? Så tag en trailer og fork med. Det koster 50 kr for en trailerfuld.

Arrangementet er gratis, men man skal betale entré billet til Birkegårdens Haver. Frøsamlernes medlemmer kommer dog gratis ind. Brug tilmeldingslinket for at høre hvordan. Vi glæder os til en rigtig hyggelig dag med masser af havesnak, havefrø og havehøst, I Permakultur Haven!