Frivillig Havearbejdsdag med plantesnak og frøbytte (Midtjylland)


Tid og dato:
Søndag 2. august 2020, kl. 10-16
Adresse:
Bækvej 20, Hjortsvang
7160 Tørring

Kom og vær frivillig for et par timer på Hjortsvang Museum (ca. mellem Horsens og Give)

Museumshave og mark trænger til en kærlig hånd! Jordbærbedet med gamle sorter skal ryddes, Lægeurtehaven står fuld af små, nyspirede lægeplanter, som der ikke er plads til længere og marken skal ryddes for ukrudtsafdækningen fra tidligere piledyrkning. Og mon ikke der også er nogle Frøsamlere og andet godtfolk,  der trænger til at møde ligesindede og udveksle have-tanker, -planter og -frø?

Det hele foregår på Hjortsvang Museum, hvor vi har fået lov at mødes, ganske gratis, mod at lægge et par timers arbejde i haven, inden vi “går i frø”. Hvem ved; måske bliver nogen så glad for stedet, at de får lyst til at komme og hjælpe til en anden gang. Tag madpakken med, lidt håndredskaber og potter el.lign. til de småplanter, I vil have med hjem, og ikke mindst de overskudsfrø fra jeres egen have, I vil dele med andre, samt poser til nye frø.

Vi sørger for formiddags- og eftermiddagskaffe med lidt godt til, og der er både god plads og håndsprit nok. Også plads og beskæftigelsesmuligheder for børn. NB! Der er mulighed for at campere på P-pladsen i forb.m. deltagelse i havedagen, hvis I kommer langvejs fra. Se mere om museet på www.hjortsvangmuseum.dk.   Tilmelding og nærmere oplysninger hos Charlotte Snebæk Poulsen, frøsamler og frivillig på museet, senest to. d. 30.7.