Frøsamlerne på Madens Folkemøde i Maribo (Lolland)


Tid og dato:
Fredag 24/9 10 -18, lørdag 25/9 10-17.30
Adresse:
Engestofte Gods, Søvej 10
4930 Maribo

To dage med oplevelser, viden og debat om mad/madkultur/madpolitik

"Madens Folkemøde er et folkeligt og fagligt folkemøde om vores mad. Over to dage samler vi maddanmark for at dele viden, holdninger og madglæde. 

Gennem en bred vifte af debatter, workshops, skuekøkkener, smagning og talks dykker vi ned i madens forunderlige verden og bliver klogere på vores mad: hvad den er, hvad den skal være, hvor den kommer fra, og hvordan vi skal spise fremover."

Se programmet her - der er i snesevis af spændende opløg, debatter, demonstartioner, prøvesamgninger og markedsboder. NB!! De tider, vi opgiver her, er åbningstiderne for Markedspladsen og derfor for Frøsamlernes stand. Der er åbnet på pladsen lidt før - og længe efter på fredag, hvor der er særlige arrangementer og madoplevelser. Se Madens Folkemødes hjemmeside (og billetterne) for åbningtider for hele eventen.

Frøsamlerne deltager med en stand med salg af medlemmernes frø og vores skrifter, og vores faglige konsulent Louise Windfeldt er med sammen med Slow Food og KOST i en "madhåndværk-talk" om Lollandske rosiner - genkomsten af en lokal madkultur - med smagsprover.

Eller du kan opleve emner som "If you can't beat them ,eat them"; "Regenerativ landbrug i praksis"; "Nordisk tempeh - grøn mad der mætter"; "Kan økologien redde værden?"; "Bønner og bælgfrugter - dansk madkulturs nye gamle superfood?"