Frøbytte og opstart af Frøbank i Køge


Tid og dato:
Tirsdag 19. februar 2019, kl. 17-20
Adresse:
Det Grønne Hus, Vestergade 3c
4600 Køge

Frøbytte-arrangement med oplæg af Allan Clausen. Vi starter også en Frøbank op, kom og giv dine input; frø du har samlet og/eller din ekspertise og tid.

Er du lidt af en frø-nørd? Eller vil du gerne blive det? Så kom og vær med til at opstarte og udvikle Køges egen Frøbank. Vi indsamler og deler frø for at forøge biodiversiteten i haver og naturområder.

Doner dine spændende frø til frøbanken. Du kan allerede nu aflevere dine frø-donationer i Det Grønne Hus mandage, onsdage og fredage i ugerne 6 og 7. Vi sidder i det midterste kontor på første sal kl. 9-13. Frøene bliver katalogiseret og sat i system af vores praktikant.

Kom til Frøbytte-arrangement tirsdag 19. Februar kl. 17-20 i Det Grønne Hus.

Kl. 17-18 bytte af frø og input til opstart og udvikling af Frøbanken.

Kl. 18-19 Hør frø-foredrag med Allan Clausen, som har holdt masser af kurser om frøsamling og dyrket Hegnstrupgård økologisk i mere end 30 år. Allan er en super dygtig formidler og underviser denne aften om frøsamling, opbevaring, F1 frø og hvilke frø der er værd at gå efter. Han har også skrevet en række spændende artikler i bladet Praktisk Økologi.

Kl. ca. 19 -20 Spørgsmål til Allan samt frøbytte og input til opstart og udvikling af Frøbanken.

Kom til den del af arrangementet du har tid og lyst til. Det er gratis at deltage, men støt gerne Køge Fælles Jord med et medlemskab på 100 kr. eller bare 50 kr. Så giver vi til gengæld nogle ekstra frø til din have. MobilePay Køge fælles jord: 747825.