Vandretur på Arrenæs - en frøsamlerweekend


Tid og dato:
3. - 5. jul 2020, kl. 16
Adresse:
Møllehøj
3300 Frederiksværk

En "gravhøjtur" på halvøen i Arresø, ikke langt fra Frederiksværk i det nordvestlige Nordsjælland. Mulighed for enkelte overnatninger og fællesspisning.

Vi - Flemming P og Lila - har planlagt endnu en frøsamler-sommertur. Med primitiv overnatning, fælles madlavning, udflugter i det grønne, og masser af frøsamlersnak og -hygge. Med de nye åbninger kan vi tillade os at være de ca. 20, en tur med "guide" er egnet til.

Selv gåturen er planlagt til lørdag 4. juli, da vi ud over at gå forbi de 15 broncealderhøje på halvøen og flere andre naturområder og fredninger, også skal kunne mæske os i modne kirsebær mens vi går langs hegnene.

Nogle, især de der kommer fra andre landsdele, tager hele weekenden med overnatning i Flemmings sommerhus, gæstehus og drivhus - med masser af teltplads også.  Der er kun plads til ca. 7 overnattende gæster i senge og på sovesofaer rundt omkring - enkelte af disse pladser er endnu ledige pr. 23/6. Der er stadig plads til telte, og en shelter 500 m væk - fx til cyklende gæster. Der er også et vandrerhjem i Frederiksværk, små 5 km væk, med billige campinghytter.

Da vi kun har ca. 8 pladser tilbage på selve gåturen om lørdag, skal der ske tilmelding til denne. Og selvfølgelig hvis du vil overnatte, eller spise med fredag og/eller lørdag, eller være med også til en aktivitet om søndagen (endnu ikke planlagt men vi plejer ikke at mangle ideer) Kontakt Flemming via tilmeldingslinket. Senest nogle dage i forvejen, vi skal også planlægge maden!

Gravhøjturen juli 2020

 NB: Adressen oplyses via email efter tilmelding. Weekenden er selvfølgelig gratis på nær bidrag til fællesspisning - i kontanter og naturalier.