Rønnebæksholm Sensommermarked

Tid og dato:
19. august 2017, 10:00 til 14:00
Adresse:
Rønnebæksholm 1
4700 Næstved
Hyggeligt plantemarked på dejlige Rønnebæksholm (4700 Næstved)

Det traditionsrige Havemarked vender tilbage til Rønnebæksholm, når Haveselskabet Sydøstsjælland igen slår teltene op og inviterer alle haveejere og blomsterglade gæster.

Lørdag den 19. august fra kl. 10.00 – 14.00 kan du få tips og tricks til sensommerens mange muligheder samt købe nye planter med hjem på Havemarkedet på Rønnebæksholm.

Til Havemarkedet slår professionelle og private haveentusiaster teltene ud, så de er klar til at rådgive og sælge ud af deres ekspertise og planter. Det er 14. gang, at parken ved Rønnebæksholm bliver forvandlet til et paradis for haveentusiaster – med stande med alle slags sommerblomster. Alle er velkomne: de garvede kan uddele erfaringer og opdage nye eksotiske planter, mens nybegynderne kan få vejledning til en god start i haven. Fælles for alle er, at det plejer at være rigtig hyggeligt!

Havemarkedet er også kendt for sit traditionsrige plantelotteri. Her medbringer alle hobbygartnere to planter hver, som kan vindes af de besøgende. Indgangsbilletten fungerer som lodseddel, som man blot medbringer til Haveselskabets stand for at høre, om man har vundet.

Hvis man trænger til en pause fra alle blomsterne, kan man desuden nyde forfriskninger i de flotte omgivelser. Igen i år kan man eksempelvis nyde slagterens grillpølser og købe kaffe, kage og kolde drikkevarer.

Entrebilletter til Havemarkedet købes ved indgangen og koster 30 kr. for voksne, mens børn og unge under 18 år kommer gratis ind. For de nysgerrige kan billetter til Havemarkedet også bruges til den aktuelle udstilling ”Planter i bevægelse”.