Landsskuet i 7400 Herning

Tid og dato:
Torsdag 29. juni kl. 9-17, fredag 30. juni 9-17, lørdag 1. juli 9-16.30
Adresse:
Kaj Zartows Vej 19
7400 Herning
Frøsamlernes stand i Have- og Naturudstilling

 

Frøsamlerne står i det store telt i Have- og Naturudstillingen. Kom forbi og hilse på os, hvis du er på skuet! Vi sælger egne frø, bøger og pjecer.

 

"Selv om man evt. ikke er til traktorer, byder Have- og Naturudstillingen på mange oplevelser. Pilefletter Anne Mette Hjørnholm koordinerer naturområdet, der ud over at være et permanent naturområde også har udviklet sig til at være en blomstrende haveudstilling. Den viser havemiljøer fra den vilde blomstereng til samlerhaven. Der er opført forskellige huse med et grønt image – brændetemplet, halmhuset, poppel­huset og et par kreative lysthuse. Området er en fredfyldt oase, hvor publikum kan slappe af og selv midt under Landsskuet har gode chancer for at opleve vildt- og fugleliv.

 

En lang række specialklubber, planteskoler og leverandører af udstyr til havelivet bidrager til have­udstillingen, som hvert år opbygges flere måneder i forvejen for at være en inspirationskilde i fuldt flor, når Landsskuet åbner.

Have- og naturudstillingen byder alle dage på masser af muligheder for at få ideer og rådgivning til egen have og naturarealer.